Ring til os på 70 250 290 og få et GRATIS tageftersyn​​

Vi har mere end 20 års erfaring

tagmaling​ med Climatecooler - 10 års garanti

Solen slider meget på tagfarven, og efter 15 - 20 år kan taget nemt være blevet gråt og trist at se på. Derfor kan vi give hele huset nyt liv med en tagmaling i netop den farve og glans, som du ønsker. 

Vi har afdelinger i Esbjerg og Odense, men dækker hele Fyn.

Sådan foregår vores tagmaling

Vi anvender udelukkende vandbaseret acrylmaling på alle vores maleropgaver. Ved alle maleropgaver bliver du gjort opmærksom på, at alle løse genstande tæt på og omkring huset bør være fjernet, inden malerarbejdet kan påbegyndes (hvis ikke andet er aftalt).

Al nødvendig afdækning bliver udført af personalet hos Algefjerner.

 

Malerarbejdet foregår med en airless malerpumpe, som er drevet på almindelig strøm (220V) fra stikkontakten.

Du kan trygt overlade arbejdet med tagmaling til os – vi har mere en 20 års erfaring med renovering og vedligeholdelse af tage og facader. Vi ved, hvor vigtigt det er for dig, at alt ser pænt og nydeligt ud efter maling af dit tag.

Taget bliver grundet med ét lag vandfortyndet ClimateCooler UNI Primer, som trænger langt ned i tagstenen. Derefter bliver der behandlet efter behov med 2 x ClimateCooler UNI Top, som er en tagmaling, der går ind og laver optimal vedhæftning og udfyldning af de porer, som der måtte være opstået med tiden.

Om ClimateCooler

ClimateCooler findes i alle tagfarver, så du frit kan vælge den farve, du må ønske til dit tag. Malingen findes i glans 20.

Algefjerner anvender, i modsætning til mange af vore konkurrenter, udelukkende ClimateCooler til alle vore tagopgaver. ClimateCooler er en topmoderne og nyudviklet tagmaling for miljøbevidste kunder, som tænker i energibesparelse. ClimateCooler Uni TopCoat er udviklet og baseret på de nyeste malingsteknologier på markedet, som er sammensat på en helt ny og effektiv måde.

Climatecooler Uni er opbygget med specielle solreflekterende og varmestabile pigmenter, varmefaste bindemidler, UV-stabiliserende additiver og nanosilaner, som tilfører en stor selvrensende effekt. Tagoverfladen får derved unikke egenskaber, der reflekterer UV- og IR-strålerne fra solen, og dermed nedsætter overfladens varmeoptagelse med op til 40 % samt sænker tagtemperaturen med 20-25° C.

ClimateCooler Uni er den ultimative beskyttelse af selve taget mod sol, regn og frost, og så forlænger det tagets levetid med mange år. Samtidig vil det fremstå flot og smukt malet med denne tagmaling, da man undgår den ekstreme opvarmning, som et normalt behandlet tag ellers er udsat for fra solens stråler.

Ligeledes vil man også kunne undgå en unødvendig stor varmepåvirkning.

Brochure: ClimateCooler kan læses her

Læs mere om ClimateCooler Uni og flex primer og topcoat her

Kontakt os og hør mere om vores tagmaling

Ønsker du at høre mere om vores tagmaling, eller kunne du tænke dig at høre mere om dine muligheder for at få malet dit tag, hører vi meget gerne fra dig. 

Ring på telefon 70 25 02 90 eller skriv til vores e-mail info@algefjerner.dk.

Kontaktoplysninger​

Algefjerner.dk

CVR.:30336771

SE nr.:34866139

Telefon: ​70 250 290

E-mail: info@algefjerner.dk​

Algefjerner.dk

Kanalvej 154F

5000 Odense C

Arbejdsområder

Algefri N behandlinger

Rensning af tag og facader

Maling

Imprægnering

Solcellevask

Grafitti vask

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud på, 

hvordan dit tag kan blive som nyt!​

​ - mere end 20 års erfaring med effektiv behandling af alle former for tage!