Ring til os på 70 250 290 og få et GRATIS tageftersyn​​

Vi har mere end 20 års erfaring

Facaderens​

Beskrivelse af rensemetoden

Algefri N midlet påføres før afrensning. Virkningstiden kan variere fra 

24 timer og op til to til tre uger alt afhængigt af angreb og overflade. 

Midlet har til hensigt at dræbe den organiske vækst og dermed løsne den. Efter endt virketid renses overfladen med højtryksspuler med højtryk op til 300 bar og 30 liter pr minut. Tryk og vandmængde justeres så det ønskede resultat opnås uden at overfladen beskadiges.

Algefri N midlet har yderligere til hensigt at dræber algekimen i overfladens porer og forsinker derved ny algevækst. Ved rensning af flisegange og brolægning kan der evt. anvendes roterende dyser i et lukket mundstykke som begrænser svineriet i omgivelserne.

Materiel

Der anvendes højtryksrenser. Algefjerner anvender kun mobile dieseldrevne anlæg med vandtank. Til påføring af Algefri N anvendes benzindrevne anlæg med vandtank.

Anvendelsesområder

Rense og Algefri N metoden bruges til fjernelse af organisk vækst og algebevoksninger på stort set alle facade og bygningsmaterialer samt fliser og træværk. Porøse overflader skal spules med forsigtighed for at undgå nedbrydning af overfalden. Algebevoksninger er normalvis ikke kun grønne, de kan forekomme hvide også kaldet ”stenpest” og som gule “blomster” samt røde alger der er fæstet mere solidt.

Det kan være nødvendigt at skrabe dem af, for at undgå behandling der beskadiger den eksisterende overflade. Metoden fjerner kun organisk vækst. Den fjerner ikke forureningsdannelse og misfarvning af materialet eller overfladen.​

Prøverensning

Udfaldskravet påvises ved en prøverensning, hvor den maksimale beskadigelsesgrad også vil kunne ses. Prøverensningen vil typisk være 

på 1 m2 og vil blive lavet på et særligt udsat område eller efter aftale.

Rengøring

Afrensning udføres oftest nedefra og op. Overfladen skylles efterfølgende oppefra og ned. Ligesom flisegange og andre belægninger rengøres.

Miljø og sikkerhed

Alt afrensningsarbejde skal meldes til miljøkontrollen i den enkelte pågældende kommune. Anvendes der stillads og omgivelserne kræver det, skal stilladset afdækkes med plastik. Vinduer, døre og lignende beskadiges ikke under afrensning, men kan efter ønske afdækkes med plastik. Støjgenerne er begrænsede.

​Alle medarbejdere i Algefjerner opfylder de anviste miljø- og sikkerhedskrav og bærer værnemidler i form af høreværn, øjenbeskyttelse, åndedrætsværn og om nødvendigt regntøj. Algefri N midlet er fortyndet og skader ikke de fleste former for beplantnings- og græsarealer. Der vurderes nøje hvorvidt afdækning er nødvendigt. Algefri N midlet må under ingen omstændigheder udledes i kloak, bæk eller Å. Dette kan medføre bøder for både virksomhed, husejer samt den udøvende virksomhed.

Imprægnering

Har du en murstensfacade eller betonfacade der trænger til en rensning 

og imprægnering? Så bestil et ”facade tjek” og få udført en professionel facade rens og imprægnering. På den måde kan facaden bedre modstå 

det danske klima. Hos Algefjerner får du altid det bedste resultat og den bedste rådgivning.

Det er en god ide, at få foretaget en facadeimprægnering efter en Algefri N eller rensning af facaden. På den måde holder resultatet længere. Samtidig bliver fremtidig vedligeholdelse af facaden lettere at håndtere, og du bliver klogere på, hvad din facade skal kunne modstå og hvilket middel, der virker bedst.

Hos Algefjerner får du altid kompetent rådgivning omkring imprægnering af beton, murværk, facader eller flisearealer - til glæde for mange af vore tilfredse kunder. For at du får det bedste resultat, er det vigtigt, at du vælger en leverandør, der forstår produktets virkning, og hvordan det arter sig på netop din bygning.

Inden vi i fællesskab vælger imprægnering til din facade, er det nødvendigt at vurdere, hvad der skal imprægneres mod, og om det også skal beskytte armeringsjernet i betonen. Her står vi klar til at hjælpe dig med at træffe de rigtige beslutninger.

Effekten

Overfladen får en vandskyende overflade, der forhindrer kapillær ind-trængning af regn og vandstænk i strukturen. Det giver samtidig over-

fladen en høj vandperleeffekt og tillader vanddamp inde i strukturen at passere igennem. HydroBlock WB mindsker saltudtrækning til overfladen. Det danner ikke film og forhindrer frostskader. Velegnet til facader, lager-haller og brokonstruktioner af mineralsk oprindelse såsom mursten, kalksandsten, mørtel, sandsten, granit og mineralsk puds.

Produktbeskrivelse

Hydrofoberingsmiddel. Alkali-resistent modificeret alkyl silan imprægneringsmiddel der trænger godt ind i substratet.

Læs mere her

Kontaktoplysninger​

Algefjerner.dk

CVR.:30336771

SE nr.:34866139

Telefon: ​70 250 290

E-mail: info@algefjerner.dk​

Algefjerner.dk

Kanalvej 154F

5000 Odense C

Arbejdsområder

Algefri N behandlinger

Rensning af tag og facader

Maling

Imprægnering

Solcellevask

Grafitti vask

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud på, 

hvordan dit tag kan blive som nyt!​

​ - mere end 20 års erfaring med effektiv behandling af alle former for tage!