Ring til os på 70 250 290 og få et GRATIS tageftersyn​​

Vi har mere end 25 års erfaring

Facaderens​

Beskrivelse af rensemetoden

Der vil blive desinficeret før afrensning. Virkningstiden kan variere fra

24 timer og op til to til tre uger alt afhængigt af angreb og overflade.

Midlet har til hensigt at dræbe den organiske vækst og dermed løsne den. Efter endt virketid renses overfladen med højtryksspuler med højtryk op til 120 bar og 15 liter pr minut. Tryk og vandmængde justeres så det ønskede resultat opnås uden at overfladen beskadiges.

Materiel

Der anvendes højtryksrenser. Algefjerner anvender kun mobile dieseldrevne anlæg med vandtank. Til påføring af Neutralon anvendes benzindrevne anlæg med vandtank.

Anvendelsesområder

Der kan behandles mod organisk vækst og algebevoksninger på stort set alle facade og bygningsmaterialer samt fliser og træværk. Porøse overflader skal spules med forsigtighed for at undgå nedbrydning af overfladen. Algebevoksninger er normalvis ikke kun grønne, de kan forekomme hvide også kaldet ”stenpest” og som gule “blomster” samt røde alger der er fæstet mere solidt.

Prøverensning

Udfaldskravet påvises ved en prøverensning, hvor den maksimale beskadigelsesgrad også vil kunne ses. Prøverensningen vil typisk være 

på 1 m2 og vil blive lavet på et særligt udsat område eller efter aftale.

Rengøring

Afrensning udføres oftest nedefra og op. Overfladen skylles efterfølgende oppefra og ned. Ligesom flisegange og andre belægninger rengøres.

Miljø og sikkerhed

Alt afrensningsarbejde skal meldes til miljøkontrollen i den enkelte pågældende kommune. Anvendes der stillads og omgivelserne kræver det, skal stilladset afdækkes med plastik. Vinduer, døre og lignende beskadiges ikke under afrensning, men kan efter ønske afdækkes med plastik. Støjgenerne er begrænsede.

​Alle medarbejdere i Algefjerner opfylder de anviste miljø- og sikkerhedskrav og bærer værnemidler i form af høreværn, øjenbeskyttelse, åndedrætsværn og om nødvendigt regntøj. Vores produkter er fortyndet og skader ikke de fleste former for beplantnings- og græsarealer. Der vurderes nøje hvorvidt afdækning er nødvendigt. Algemiddellet må under ingen omstændigheder udledes i kloak, bæk eller Å. Dette kan medføre bøder for både virksomhed, husejer samt den udøvende virksomhed.

Imprægnering

Har du en murstensfacade eller betonfacade der trænger til en rensning

og imprægnering? Så bestil et ”facade tjek” og få udført en professionel facade rens og imprægnering. På den måde kan facaden bedre modstå

det danske klima. Hos Algefjerner får du altid det bedste resultat og den bedste rådgivning.

Det er en god idé, at få foretaget en facadeimprægnering efter en Algebehandling eller rensning af facaden. På den måde holder resultatet længere. Samtidig bliver fremtidig vedligeholdelse af facaden lettere at håndtere, og du bliver klogere på, hvad din facade skal kunne modstå og hvilket middel, der virker bedst.

Hos Algefjerner får du altid kompetent rådgivning omkring imprægnering af beton, murværk, facader eller flisearealer - til glæde for mange af vore tilfredse kunder. For at du får det bedste resultat, er det vigtigt, at du vælger en leverandør, der forstår produktets virkning, og hvordan det arter sig på netop din bygning.

Inden vi i fællesskab vælger imprægnering til din facade, er det nødvendigt at vurdere, hvad der skal imprægneres mod, og om det også skal beskytte armeringsjernet i betonen. Her står vi klar til at hjælpe dig med at træffe de rigtige beslutninger.

Effekten

Overfladen får en vandskyende overflade, der forhindrer kapillær ind-trængning af regn og vandstænk i strukturen. Det giver samtidig over-

fladen en høj vandperleeffekt og tillader vanddamp inde i strukturen at passere igennem. Den mindsker saltudtrækning til overfladen. Det danner ikke film og forhindrer frostskader. Velegnet til facader, lager-haller og brokonstruktioner af mineralsk oprindelse såsom mursten, kalksandsten, mørtel, sandsten, granit og mineralsk puds.

Kontaktoplysninger​

Algefjerner.dk

CVR.:30336771

SE nr.:34866139

Telefon: ​70 250 290

E-mail: info@algefjerner.dk​

Arbejdsområder

Algebehandling af fliser, tag og facader.

Rensning af fliser, tag og facader

Imprægnering af fliser og facader

Maling af tag og facader

Solcellevask

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud på, 

hvordan dit tag kan blive som nyt!​

​ - mere end 25 års erfaring med effektiv behandling af alle former for tage!