Ring til os på 70 250 290 og få et GRATIS tageftersyn​​

Vi har mere end 20 års erfaring

Algefri N

Vi tilbyder Algefri N af tage, facader, belægninger og alle vaskbaroverflader. En behandling holder i ca. 12 mdr. Og indenfor samme periode vil langt de fleste overflader blive rene. I nogle tilfælde vil det dog være nødvendigt med yderligere behandling, dette vil altid blive oplyst ved første kundebesøg. Vi giver i langt de fleste tilfælde garanti for, at overfladen bliver ren indenfor de første 12 mdr.

Vi tilbyder også tømning af tagrender - i forbindelse med opgaver af Algefri N. Du bør forebygge mod alger med en Algefri N mindst én gang om året, for på den måde at skåne overfladerne og bevare dem rene og nydelige. Det gælder både tag, facade og flisebelægninger. 

Alt nødvendig afdækning bliver udført af personalet fra Algefjerner.

Alle nyrenoverede tage, dvs. alle tage som er blevet renset og malet af Algefjerner, vil indenfor den 10 årige garantiperiode blive behandlet én 

gang om året. På den måde sikre du, at der ikke danner sig nyt mos og alger som er med til at nedbryde malingen. Det er langt den mest økonomiske og skånsomme måde at bevare sit tag på, mange år ud i fremtiden. Holdbarhed mellem 10 – 15 år.

Kontaktoplysninger​

Algefjerner.dk

CVR.:30336771

SE nr.:34866139

Telefon: ​70 250 290

E-mail: info@algefjerner.dk​

Algefjerner.dk

Kanalvej 154F

5000 Odense C

Arbejdsområder

Algefri N behandlinger

Rensning af tag og facader

Maling

Imprægnering

Solcellevask

Grafitti vask

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud på, 

hvordan dit tag kan blive som nyt!​

​ - mere end 20 års erfaring med effektiv behandling af alle former for tage!